CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Μικρα χειροτεχνηματα με μεγαλα ονειρα

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

τι κανω τωρα;

βοηθειαααα!!!! δεν μπορω να κανω κανενα σχολιο στα μπλογκ που παρακολουθω, γιατι δεν υπαρχει το προφιλ μου στο εικονιδιο "Δημοσιευση σχολιου".Αν ξερει καποια τι να κανω ας μου πει γιατι θα το παθω το εγκεφαλικο!!!!

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

προσκληση σε βαπτιση!!!

το προσκλητηριο του μωρου μου ειναι ετοιμο!! ειναι απλο, λιτο, οπως αρμοζει σε ενα αντρακι! το γαλαζιο χαρτι ειναι περλε και το λευκο ριζοχαρτο.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

η επελαση του κιτρινου



σε αυτη τη συνθεση επελεξα το κιτρινο σαν χρωμα, αφου μου ξυπναει "ζεστα" συναισθηματα! πηρα ενα κοπτη "πεταλουδα" και την πρασινη τσοχα μου και του εδωσα και καταλαβε! αν και η φωτο ειναι χειμωνιατικη εμενα μου βγηκε το "ανοιξιατικο" μου!!! ελπιζω να σας αρεσει και να μου πειτε τα σχολια σας (και αρνητικα δεκτα)!!!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

καρτελακια για γλυκα μωρακια!!



με αφορμη κατι βαπτισεις που ειχα να παω, εκατσα και αξιοποιησα οτι περισευμα ειχα απο χαρτια και εφτιαξα ευχετηριες καρτουλες!! βγηκαν πολυ καλυτερες απο οτι πιστευα και το διασκεδασα πολυ! συντομα θα ανεβασω το προσκλητηριο για την βαπτιση του μωρου μου και τις παιδικες μπομπο που φτιαχνω μονη μου!!!



γλυκο ευζωνακι!




η νεα καρτα μου ειναι αφιερωμενη στο γλυκο μου αγορακι! του το ειχα υποσχεθει εξαλλου! βασιστικα στο δευτερο σκετσ και βαδισα εκ του ασφαλους। πιστευω οτι εχει βγει ομορφο σαν αποτελεσμα, εβαλα και τα αγαπημενα μου χρωματα। εμενα παντως μου αρεσει πολυ!!

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

το κοριτσι του Μαρτη

εφτιαξα μια λουλουδιαστη συνθεση για το κοριτσακι μου! τι κοριτσακι δηλαδη που με περναει στο υψος!!! αυτη τη φορα τη "γεμισα" λιγο παραπανω, αλλα φοβαμαι μην γινει τσιρκο! δυστυχως, δεν φαινεται το κειμενο, γκρρρ!! ατιμος φωτισμος!!! περιμενω σχολια!


Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μερες αθωοτητας

καλο μηνα σε ολες! ολα αυτα τα χρονια ειχα τη σχολικη φωτογραφια της πρωτης ταξης χωρις να ξερω πως να την αξιοποιησω। λοιπον, τωρα ειναι ετοιμη! δεν φαινεται δυστυχως η σελιδα απο το περιβοητο αναγνωστικο, που χρησιμοποιησα ως κειμενο και δεν ξερω αν φαινονται οι κορδελες, γιατι ο φωτισμος δεν ηταν και ο καλυτερος! τελος παντων, ελπιζω να σας θυμησει λιγο απο τα σχολικα μας χρονια!