CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Μικρα χειροτεχνηματα με μεγαλα ονειρα

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

βιβλιο ευχων γαμου

Η Ελενη παντρευεται!!! Ηθελε ομως ενα μικρο ευχολογιο για να γραψουν λιγοι και καλοι. Της εφτιαξα λοιπον ενα μινι ευχολογιο με ρομαντικη διαθεση. Να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!





Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

μαρτυρικα βαπτισης

κοριτσια, καλησπερα! μου περισσεψε απο τη βαπτιση του μωρου μου ενα κουτι με 55 περιπου μαρτυρικα. ειναι με γαλαζιο δερματινο κορδελακι και ο σταυρος ειναι γαλαζιος. ελπιζω να φαινεται και στη φωτο, γιατι απο κοντα ειναι παρα πολυ ομορφο μαρτυρικο. αν καποια ενδιαφερεται μπορω να της τα στειλω (εννοειται δωρεαν) με δικα μου εξοδα. στειλτε ειτε mail, ειτε αφηστε σχολιο εδω. πολλα φιλια!!!


Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

μπομπονιερες για τους μεγαλους

η βαπτιση του μωρου μου εγινε! μεσα σε κατανυκτικη ατμοσφαιρα, ο μικρος Παναγιωτης εγινε μελος της ορθοδοξου Εκκλησιας και αδελφακι του Χριστου. τα χωνακια εγιναν αναρπαστα, οπως και οι μπομπονιερες για τους μεγαλους. παραθετω φωτογραφιες. αν δυσκολευτειτε να καταλαβετε ειναι κρυσταλλινα σταφυλακια σε διαφορα χρωματα.

Α!!! και τις εδεσα με πολυ αγαπη!!!

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

χωνακια βαπτισης

Επιτελους, τα χωνακια για τη βαπτιση του μωρου μου ειναι ετοιμα!! Δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω, αφου ο χρονος με πιεζε. Οταν ομως ειδα τις εξωφρενικες τιμες για απλα χωνακια σαν αυτα που τυλιγουν τα ψαρια εκνευριστηκα τοσο που αποφασισα οχι μονο να κατσω να τα φτιαξω, αλλα να τα κανω και μπιχλιμπιδωτα!!! το κοστος ηταν για ΟΛΟ το χωνακι οπως φαινεται (χωρις τις καραμελες) μολις 0,39 ευρω, οταν αλλου τα εβρισκα 0,70 εως και 1,10!!!!! Αν σας αρεσουν μπορω να σας βαλω βημα-βημα οδηγιες κατασκευης. περιμενω σχολια!!!
ενα πολυχρωμο μπουκετο!!




και καθε ενα χωριστα!

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

πορτοκαλενιες αναμνησεις

Λοιπον, το παραδεχομαι, γι'αυτη την συνθεση εμπνευστηκα απο την Ερινα!!! Της το  ειχα δηλωσει εξαλλου!!! Το κακο ειναι οτι τωρα διαπιστωνω οτι ΞΕΧΑΣΑ να βαλω τιτλο και κειμενο!! Τι να κανω με τα παιδια αρρωστα; τεσπα, ελπιζω να σας αρεσει. Καλο βραδυ.